Галина Тодорова - Психолог Варна



Психолог Варна, Галина Тодорова І Psychea-bg.com



     Казвам се  Галина Тодорова и съм психолог-консултант и психотерапевт от град Варна.

     Винаги съм вярвала, че смисълът на всяко човешко съществуване е стремежът към щастие и, че във всеки от нас съществува една част, която иска да бъде щастлива и реализирана. Приемам, че тази здравословна част по някакъв начин е била заровена в години на пренебрегване, подчинение, малтретиране, критика и други унищожителни сили.

     Да се потърси помощ от съответния специалист – психолог или психотерапевт, когато душата страда е толкова естествено и човешко също като да се потърси лечение за настинка или главоболие например. Обикновено хората изпитват страх и тревога от процеса на терапия. Всъщност процесът на психологичното консултиране е една връзка между две човешки същества, в която се учим да общуваме по един директен, непринуден и зрял начин. Най-важното, което аз и всеки друг психолог или психотерапевт може да направи е да осигури автентични целебни взаимоотношения, от които всеки клиент може да извлече онова, което му е потребно.

    Консултация с психолог избират хората, които имат вярната интуиция за себе си и света, усещащи, че свободата и щастието им са възможни чрез преодоляването на вътрешни задръжки, безсмислени правила и принуди.

     Предлагам ви да тръгнете с мен по пътя на предизвикателството, защото аз вървя по него отдавна и защото знам, че мога да ви дам, както и вие на мен истинска и споделена емоция в срещата на две човешки същества.


Услуги

    Консултацията с психолог помага на клиента да осъзнае своята свобода и собствени възможности, да се мобилизира за поемане на отговорност за това, което се случва с него. В процеса на психологическото консултиране се идентифицират несъзнаваните изтласкани конфликти, елиминират се или се редуцират ирационалните вярвания и убеждения, като по този начин се постига независимост, самонасочване и балансирано мислене.

Видео                                                                      Още

Последни статии                                                                                                                                               Прочетете всички>>
17.11.2023
Изневярата - предателство на любовта


Изневярата е станала ежедневие, възприема се като банална ситуация, а тайните, лъжите и прикриването унищожават доверието, което крепи връзката.
13.05.2017
Невидимите деца


Има деца, които растат „невидими“, тоест семейството им така и не ги „вижда“ такива каквито са, не забелязва истинските им чувства. Това може да продължи през цялото им детство и юношество или през конкретни периоди, например пубертета.
02.05.2022
Общуване в интимните връзки


Интимната връзка изисква много компромиси, но те могат да се постигнат, ако партньорите са чувствителни към тегобите на другия и да култивират изключителна степен на търпение и търпимост. Ако добрата воля е налице, двойките могат да постигнат значително по-добра степен на стабилност и щастие в съвместния си живот.
2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни

<< Към мобилна версия >>
Изработка на сайтове: VarnaWeb.bg